top of page

Systeemwanden

IGTE heeft een breed aanbod aan systeemwanden. Er zijn verschillende varianten mogelijk, afgestemd op de wensen van de klant. U heeft de mogelijkheid voor zowel eenvoudige systeemwanden, luxueuze wanden en verplaatsbare systeemwanden. De luxueuze wanden kunnen worden voorzien van rondingen en deuren of ramen. De verschillende systemen kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden en beschikken over een goede geluidsisolatie waarde. Deze wanden kunnen in 30, 60 of zelfs 90 minuten brandwerend aangebracht worden. 

Hardglazen systeemwanden

IGTE levert hardglazen systeemwanden welke zorgen voor puur comfort. Er is een breed assortiment in talloze kleuren en materialen in zowel horizontale als vertikale wandindelingen.

Dubbelwandige cassettewanden of volglaswanden welke in een zichtbaar profiel worden gemonteerd van een aanzichtbreedte van 30mm.
Tevens leveren en monteren wij sinds enkele jaren de industriële "vintage" pui van het type Gewoon Gers, deze demontabele glazen systeemwanden worden uitgevoerd middels enkel gelaagd glas en de profielen worden voorzien van een matte structuur lak.

 

 

 

Systeemplafonds

De mogelijkheden voor systeemplafonds zijn zeer riant. Zo heeft u keuze uit stalenplafonds, aluminiumplafonds, zacht mineraal of hard mineraal plafonds. Beide plafonds bieden zeer veel mogelijkheden. Systeemplafonds bestaan uit een raster van stalen profielen die aan de bovenliggende betonvloer wordt bevestigd. De meest gangbare afmetingen van de plafondtegels zijn 600x600mm of 600x1200mm. Het is mogelijk om in deze plafondtegels of in het raster lampen, roosters, lichtarmaturen en dergelijke te plaatsen.

Een gipsplafond bestaat uit een draagsysteem van metalen profielen en gipskarton platen die een gesloten plafond vormen. 

Op Plagyp D - Systeem
Plagyp plafonds zijn lichte niet-constructieve plafonds die aan de bovenliggende vloer worden afgehangen  en op het werk worden gemonteerd. Met metalen regelwerk wordt door middel van aangepaste plafondhangers aan de bovenliggende vloer afgehangen.

De plafonds kunnen vlak (naadloos), met zichtbare voegen of gestucadoord worden uitgevoerd.

Gipsplafonds hebben een brandvertragend, warmte isolerend, geluiddempend effect en zijn akoestisch regulerend.

bottom of page